Princ William: Nëna ime më mësoi se kushdo në jetë meriton një dorë mbështetëse!

Princi William ka folur se si ai vazhdon të udhëhiqet nga trashëgimia e Princeshës Diana pas një jave nën presion mbi foton e ndryshuar të Kate për Ditën e Nënës. Princi i Uellsit po fliste në eventin e çmimit Diana Award Legacy në Muzeun e Shkencës në Londër, i cili feston arritjet e të rinjve nga e gjithë bota.

Duke folur për ndikimin që ka pasur nëna e tij, Princi William tha: “Unë e di se ajo do të ishte e nderuar të shihte një bamirësi në emër të saj duke bërë një punë të tillë frymëzuese për të ngritur lart të rinjtë nga të gjitha anët e globit.”

Duke folur më personalisht, ai shtoi: “Ajo më mësoi se të gjithë kanë potencialin të japin diçka; se kushdo në nevojë meriton një dorë mbështetëse në jetë. Kjo trashëgimi është diçka në të cilën si Catherine ashtu edhe unë kemi kërkuar të fokusohemi përmes punës sonë, siç kanë bërë 50,000 të rinjtë që kanë marrë një çmim Diana gjatë 25 viteve të fundit.”

Të dy vëllezërit, pavarësisht dallimeve të tyre, janë ende të përfshirë në çmim dhe çdo vit kanë kontribuar në ceremoni në një farë mënyre. Çmimi i Trashëgimisë i këtij viti shënon fillimin e vitit të 25-vjetorit të The Diana Award, e vetmja bamirësi që u krijua posaçërisht në emrin e saj dhe duke njohur besimin se të rinjtë kanë fuqinë për të ndryshuar botën.

Princ William: Nëna ime më mësoi se kushdo në jetë

Share With:
Translate »
25 Views