Prince William sapo i dorëzoi babagjyshit letrën e të birit, kërkesa është modeste

Prince William i ka dhënë Santas një letër të shkruar me dorë nga djali i tij Princi George – dhe është thjesht shumë e bukur! Një foto e afërt tregon djalin e vogël që i ka kërkuar babait të Krishtlindjes për një makinë policie. George, katër vjeç, gjithashtu theksoi se ai kishte qenë “i mirë” këtë vit në linjën që lexonte: “I dashur Krishtlindje këtë vit kam qenë i pasjellshëm/i sjellshëm, ai ka rrethuar këtë të fundit.” Princi William ishte në një vizitë zyrtare në Finlandë, kur ai u takua me babgjyshin dhe pati mundësinë që t’ia dorëzonte letrën. /Kids’Time/

Share With:809 Views