Prindërimi pas ndarjes. Brian Austin Green ndan sekretin e tij për bashkë-prindërimin me Megan Fox

Aktori i ‘Beverly Hills, 90210 ‘ tregoi se ka një sekret për ndarjen e detyrave prindërore pas ndarjes me ish-bashkëshorten Megan Fox.

Së pari, sigurohuni që fokusi të jenë fëmijët dhe nevojat e tyre.

50-vjeçari, i cili ka djemtë Noah Shannon , 11, Bodhi Ransom , 10, dhe Journey River , 7, me aktoren Megan Fox, shpjegoi se është e rëndësishme të pranoni atë çka vjen me ndarjen.

Njerëzit gabojnë kur mendojë se ka ndonjë mënyrë që ndarja të mos ndikojë te fëmijët, sepse sigurisht që do të ndikojë. Ajo çfarë ju keni në dorë, është se si do të ndikojë.’

Kjo nuk do të thotë se vendosja e fëmijëve në radhë të parë është gjithmonë e lehtë për Brian dhe Megan, të cilët u ndanë në vitin 2021 pas 11 vitesh martesë. Në fakt, ai pranoi se ndonjëherë është e rëndësishme të ‘zgjidhësh betejat e tua’.

Ju keni një arsye pse jeni ndarë, – vazhdoi ai. – Sepse nuk shkonit mirë. Pra, mos prisni që të shkoni mirë pas ndarjes, kur të rrisni fëmijët. Me pak fjalë, duhet të zhvendosni fokusin nga përpjekja për t’u bashkuar si çift, në prioritetet e bashkëprindërimit.

Të njëjtin mendim ndan dhe Megan për bashkë-prindërimin.

Mendoj se është e rëndësishme që pas ndarjes, mos ta përçmojnë njëri-tjetrin si prind apo të bëjnë vërtetje në mënyrë pasive agresive’, – tha Megan në ‘The Drew Barrymore Show’ vjeshtën e kaluar. – Nuk e bëj kurrë kur jam pranë fëmijëve të mi, sepse nëse unë nuk pranoj dhe dua babanë e tyre, po refuzoj një pjesë të tyre, sepse ai është një pjesë e tyre.  babanë e tyreUnë nuk lejoj asgjë të tillë në energjinë time kur jam rreth fëmijëve të mi, sepse nëse nuk e pranoj dhe nuk e dua babanë e tyre, po refuzoj një pjesë të tyre, sepse ai është një pjesë e asaj që ata janë.

Gjithashtu, thekson që duhet të jesh e dashur me të dhe kur flet për të dhe pranuese. Kjo i jep atyre lirinë të jenë të lumtur, sepse nuk mbajnë barrën e problemeve mes prindërve.

Share With:
Translate »
26 Views