Promovonte pasurinë, djali i Trump: Më pëlqejnë njerëzit e varfër, sepse buzëqeshin

Donald Trump Junior, vlerësoi njerëzit e varfër të Indisë për buzëqeshjet e tyre gjatë një vizite në vend për të promovuar perandorinë e pasurisë së familjes së tij dhe më shumë se 1 miliard dollarë në projekte luksoze të Trump Tower në katër qytete.

“Unë nuk dua të jem i butë, por mund të shohësh më të varfërit e të varfërve dhe ende ka një buzëqeshje në fytyrë. Është një frymë tjetër nga ajo që shihni në pjesë të tjera të botës dhe mendoj se ka diçka unike për këtë “, tha Trump.

Ai shtoi se: “Unë njoh disa nga biznesmenët më të suksesshëm në botë, dhe disa prej tyre janë njerëzit më të mjerë në botë”.

Megjithëse India ka një nga ekonomitë më të shpejtë në rritje në botë, një numër në rritje i milionerëve dhe një treg në rritje për mallrat dhe shërbimet luksoze, shumë prej 1.3 miliardë njerëzve ende jetojnë në varfërinë ekstreme.

Të ardhurat për frymë ishin vetë 1.200 dollarësh në 2016-ën.

Share With:
Translate »
637 Views