Publikohen rezultatet e provimit të gjuhës së huaj për maturantët! Ky është linku

Rezultatet e provimit të gjuhës së huaj për maturantët, janë publikuar sot. Lajmin e bëri me dije ministrja e Arsimit, Evis Kushi, e cila shkruan se një pjesë e mirë e tyre, kanë shkëlqyer me nota maksimale.

Maturantët iu nënshtruan më 9 qershor provimit të gjuhës së huaj. Gjithsej ishin 60 pyetje për t’u plotësuar. Për të kaluar provimin një nxënës duhet të marrë minimumi 25 % të pikëve. 40% e pikëve të testit do të jenë nivel i parë, 40% niveli i dytë dhe 20% nivel më i vështirë.

Ky është linku ku mund të shikoni rezultatet!

Share With:
Translate »
31 Views