Reagimi i Amarës, vajzës së Aulona Mustës është mbreslënës kur shikon prindërit duke u puthur | Video

Shumë prej prindërve, në sajë edhe të mentalitetit nuk puthen në publik dhe aq më tepër në sy të fëmijëve. Por ndryshe nga këta prindër, Aulona dhe i shoqi puthen në sy të Amarës. Ata shfaqin të gjithë dashurinë e mundshme në sytë e vajzës dhe reagimi i Amarës është kaq mbreslënës. Pa fjalë por me sytë që shprehin shumë, vështrimi i Amarës tregon se sa e lumtur është që i sheh prindërit të dashuruar. Dhe falë kësaj dashurie, ajo është e gatshme të dhurojë edhe nga vetja e saj. Pasi të shikoni videon, jemi të bindur se do t’i riktheheni disa herë. Oh ai vështrimi i Amarës… /Kids’ Time/

Share With:
Translate »
1235 Views