Rudina shijoi shëtitjen buzë detit të Mias dhe Xhavitit dhe ndau me ne në Instagram

Mami Rudina shijoi shëtitjen buzë detit të Mias dhe Xhavitit dhe e regjistroi për t`i ndarë ca sekonda në Instagram. E vogla e shtëpisë, tani nuk është më e vogël dhe e udhëheq vetë shëtitjen me babin e saj. Duket që nga video që Mia e sugjeron të atin të ndryshojnë drejtimin e xhiros.

Familja po argëtohet pranë detit edhe ca ditë, derisa të vijnë shirat.

Share With:
Translate »
370 Views