Sa është rritur! Sia i jep mamit dashurinë më të madhe para se të shkojë në punë

Sia i dhuron përqafimet më të ëmbla dhe këtë Amarda e tregon me një video në profilin e saj. “Përqafimet para punës”, ka shkruar ajo në një nga të rrallat herë që publikon për të bijën.

Ermali dhe Ami kanë vendosur që për Sian të mos tregojnë shumë, madje portretin e saj ende nuk e njohim. Kurioziteti i publikut është i madh, por duket sikur ky vendim i tyre nuk do ndryshojë. E njëjta gjë nuk ka ndodhur me Joelin, i cili rritet çdo ditë dhe prindërit publikojnë shpesh foto të tij. Sia bën 3 vjeç për pak muaj dhe është vajza e vetme e çiftit të njohur.

Share With:
Translate »
374 Views