Sa shumë harmoni në familjen e Bes Kallakut

Ana Kallaku, motra e Besit ka postuar një foto në llogarinë e saj në Instagram me të ëmën, e cila ngjan më tepër si motra e saj. Ana e shoqëron foton me fjalët “E shenjta, e shtrenjta, jeta ime”.
Por nuk kanë vonuar as komentet nga çifti Besi dhe Xhensila. Besi shkruan: “Jetët e mia, ju puth”. Por edhe nusja e shtëpisë duket se është po aq e lidhur me ta. Ajo ka komentuar dy emoji me zemra tek sytë. Xhensila është treguar fjalëpak por që shprehin shumë. Sa shumë harmoni në familjen Kallaku. /Kids’ Time/

Share With:
Translate »
1759 Views