Semi flet për nënën e saj: Ka bërë lloj-lloj punësh që mos të na mungonte gjë

Pavarësisht se banorët janë personazhe të njohur publik, jeta e tyre private nuk njihet mjaftueshëm nga publiku.

Ka qenë Semi e cila ka treguar sakrificat që i janë dashur të bëjë nëna e saj për të përballuar gjithë vështirësitë dhe pamundësitë financiare.

“Ka punuar punë të ndryshme vetëm që mos të na mungonte gjë. Lloj lloj punësh ka bërë, por nuk dua të flas për këtë”,- tha ajo.

Këngëtarja gjithashtu shtoi: Ajo është heroina ime. Nuk kam fjalë për gjithë sakrificat që ka bërë për ne.

Share With:
Translate »
181 Views