Shihni sa është rritur Drini, djali i Saimir Tahirit

Saimir Tahiri ka hequr dorë nga politika aktive dhe me aq sa ka zgjedhur të tregojë në llogaritë e tij në rrjetet sociale është duke e shijuar këtë periudhë tërheqjeje dhe qetësie duke eksploruar vende të ndryshme të Shqipërisë.  Por ndonëse shumicën e rasteve përpiqet të jetë i kujdesshëm dhe i rezervuar për jetën private, ish ministri i brendshëm na surpizoi dje kur në Instagram publikoi një foto me djalin e tij të vetëm, Drinin.

Drini tashmë 7-vjeçar shfaqet së bashku me babi Saimirin në një foto të shkrepur në një zonë malore duke ecur mbi një kalë me siguri për të vizituar dhe eksploruar një vend të ri. Kjo nuk është hera e parë që babë e bir zhvillojnë aktivitete në natyrë apo aventura së bashku.

Share With:534 Views