Shikoni sa janë rritur fëmijët e VIP-ave

Na duket sikur dje kur pamë për herë të parë binjakët e Angelina Jolie dhe Brad Pitt. Por koha ka kaluar shumë shpejt dhe ata janë rritur tashmë. Në fakt jo vetëm ata, por edhe fëmijët e personazheve të tjerë të njohur kanë ndryshuar shumë tashmë që janë rritur. Disa prej tyre ndoshta vështirë se do t’i njihni.

Zahara Marley Jolie-Pitt (Angelina Jolie dhe Brad Pitt)

Lily-Rose Melody Depp (Johnny Depp dhe Vanessa Paradis)

James Wilkie Broderick (Sarah Jessica Parker dhe Matthew Broderick)

Lourdes Maria Ciccone-Leon (Madonna dhe Carlos Leon)

Shiloh Nouvel Jolie-Pitt (Angelina Jolie dhe Brad Pitt)

Jaden Smith (Will Smith dhe Jada Pinkett Smith)

Madelaine West Duchovny (David Duchovny dhe Téa Leoni)

Brooklyn Beckham (David Beckham dhe Victoria Beckham)

Ava Elizabeth Phillippe (Reese Witherspoon dhe Ryan Phillippe)

Frances Bean Cobain (Kurt Cobain dhe Courtney Love)

Maddox Chivan Jolie-Pitt (Angelina Jolie dhe Brad Pitt)

Share With:
Translate »
872 Views