Si duken sot fëmijët e filmave të famshëm?

Herë prej talentit dhe herë prej fatit, ndodh që fëmijët të përfshihen në projekte televizive. Projekti të marrë famë e bashkë me të edhe fëmija. Në disa raste ata nuk luajnë më kur rriten. Ama fytyrat e tyre të fëmijërisë, nuk harrohen.

Si duket sot fëmija tek Teletubbies? Po protagonistja tek filmi horror “Orphans”?

Fotot i gjen më poshtë:

Jess Smith, the Sun Baby (Teletubbies)

Si duken sot fëmijët e filmave të famshëm?

Dante Basco (Hook)

Si duken sot fëmijët e filmave të famshëm?

Thomas Brodie-Sangster (Nanny McPhee)

Si duken sot fëmijët e filmave të famshëm?

Brett Kelly (Bad Santa)

Si duken sot fëmijët e filmave të famshëm?

Taylor Momsen (How the Grinch Stole Christmas)

Si duken sot fëmijët e filmave të famshëm?

Jordan Fry (Charlie and the Chocolate Factory)

Si duken sot fëmijët e filmave të famshëm?

Hatty Jones (Madeline)

Si duken sot fëmijët e filmave të famshëm?

Henry Thomas (E.T. the Extra-Terrestrial)

Si duken sot fëmijët e filmave të famshëm?

Kevin Zegers (Air Bud)

Si duken sot fëmijët e filmave të famshëm?

Corey Feldman (Gremlins)

Si duken sot fëmijët e filmave të famshëm?

Melissa Joan Hart (Sabrina, the Teenage Witch)

Si duken sot fëmijët e filmave të famshëm?

Elden Henson (The Mighty Ducks)

Si duken sot fëmijët e filmave të famshëm?

Miko Hughes (Pet Sematary)

Si duken sot fëmijët e filmave të famshëm?

Isabelle Fuhrman (Orphan)

Si duken sot fëmijët e filmave të famshëm?

Spencer Breslin (The Cat in the Hat)

Si duken sot fëmijët e filmave të famshëm?

 

Share With:
Translate »
28 Views