S’ka rëndësi sa e pasur je, është ligj që motrat të veshin fustanin e njëra-tjetrës, si Afërdita me Jehonën

Kush ka motër e kupton sa i çuditshme është raporti tyre me rrobat. Ato i shkënbejnë rrobat me njëra-tjetrën edhe kur janë të vogla e zihen për një fustan me pika, por edhe kur janë rritur e janë bërë gra, e kanë mundësinë të blejnë çfarë ju sheh syri. Kështu ndodh dhe me motrat Dreshaj.

Një fustan klas të kuq, ja pamë Afërditës kur u shfaq në një dasmë në Francë, ndërsa sot ja pamë Jehonës në Itali.

 

Që ju shkon shumë të dyjave nuk ka pikë diskutimi, por nëse keni një të preferuar, na e thoni…

Share With:
Translate »
128 Views