Sot beteja e fundit gjyqësore mes Angelinas dhe Brad, kush fitoi?

Brad Pitt ka fituar raundin e fundit në mosmarrëveshjen e tij pronësore me ish-in e tij, Angelina Jolie, për vreshtin e tyre francez prej 500 milionë dollarësh, thanë burimet për Page Six.

Aktori 60-vjeçar është shfaqur në gjykatat e Kalifornisë dhe Luksemburgut për Château Miraval, duke pretenduar se ai duhet të kishte shumicën e aksioneve në vreshtin e famshëm pasi Jolie, 48 vjeç, i shiti aksionet e saj Yuri Shefler, pronarit të gjigantit rus të vodkës Stoli.

Para se të martoheshin, çifti bleu pronën së bashku, ku Pitt zotëronte 60% dhe Jolie 40%. Në fakt, ata u martuan në kantinë në vitin 2014 dhe Pitt i dha Jolie 10 për qind shtesë si pjesë e martesës së tyre, duke e bërë pronën 50-50 kur u ndanë në 2016, thanë burimet

Jolie më pas shiti aksionet e saj, por Pitt argumenton se marrëveshja e saj ishte e pavlefshme dhe se ai duhet të mbajë 60% të pronësisë së tij.

Gjykata e Luksemburgut thuhet se ka vendosur që – tani për tani – 10% i kthehet Pitt derisa të merret një vendim përfundimtar.

Share With:
Translate »
20 Views