Archive

1. Binjakët identikë nuk kanë shenja identike gishtash. Shenjat e gishtave nuk gjenerohen vetëm nga ADN-ja. Kur binjakët identikë ngjizen, fillimisht i kanë njësoj shenjat e gishtave, por nga

Ronnie Wood ka zbuluar sekretin se kush e bën atë të ndihet i ri dhe bëhet fjalë për vajzat e tij binjake.  “Eshtë një festë e dyfishtë. Vajzat mbushin

Translate »