Archive

Cirkumcizioni (syneti) është procedura kirurgjike për heqjen e lafshës së penisit. Sot, dëshmitë shkencore përfundimisht na tregojnë përparësitë e synetisë së fëmijëve. Sa është i shpeshtë cirkumcizioni? Rreth një i

Këngëtarja Altuna Sejdiu (Tuna), po përjeton periudhën më të bukur për një femër, shtatzaninë. Ajo është në ditët e fundit të këtij cikli dhe pritet të sjellë në

Translate »