Archive

Para pak kohësh vajza e Fadil Berishës festoi kanagjegjin në një festë familjare. Shfaqja në festë me kostumin tradicional ishte kulminant. Por akoma më emocionues është vallëzimi i

Fotografi i njohur Fadil Berisha është baba i dy fëmijëve Violet dhe Blair. Violet, vajza e madhe e familjes Berisha, ka kryer ceremoninë e martesës në një ambient

Translate »