Vajza e Fadil Berishës bëhet nuse me veshje tradicionale shqiptare (Video)

Fotografi i njohur Fadil Berisha është baba i dy fëmijëve Violet dhe Blair. Violet, vajza e madhe e familjes Berisha, ka kryer ceremoninë e martesës në një ambient familjar. Ajo që bie në sy është veshja e saj me kostumin tradicional që gjyshja ia kishte sjellë nga Shqipëria dhe muzika popullore shqiptare, të cilat mund t’i shikoni në videon mëposhtë.
Përveç dasmës së veçantë për shkak të traditave, Violet duhet të jetë nusja me fotot më të bukura që ekziston! /Kids’ Time

Share With:
Translate »
1520 Views