Archive

Kur bёheni prindёr ёshtё e rёndёsishme tё jeni tё hapur dhe tё diponueshёm me fёmijёt tuaj. Edhe pse ndonjёherё ju mbushin me pyetje, ёshtё e rёndёsishme tё pёrgjigjeni

Të kujdesesh për një fëmijë të porsalindur është kënaqësi dhe lodhje më vete. Ata që kanë përgatitjen e duhur, mund ta përjetojnë si një përvojë të bukur, të

Edhe pse ndonjëherë nuk duket kështu, adoleshentët i duan prindërit e tyre. Thellë në vete dëshirojnë me ta të pajtohen dhe të kenë një marrëdhënie në të cilën

Psikologët e Harvardit kanë bërë një hulumtim, se si mund të edukohen fëmijet në mënyrën më të mirë dhe kanë dhënë disa këshilla për prindërit. Këto janë 6 këshillat

Kur je një prind i ri sigurisht që e ke të vështirë të gjesh kohën mes ushqimit, ndërrimit, duke ezauruar energjinë për të bërë ushtrime fizike. Terapisti i sportit

Ndoshta gjëja e parë që menduat pasi patë imazhin, ishte fytyra e gruas, fytyra e së cilës tregon se i nevojitet më shumë gjumë, por ai që bëri foton

Translate »