Historia dhe fjalët e këtij bashkëshorti dhe babai do t’ju prekin të gjithëve

Ndoshta gjëja e parë që menduat pasi patë imazhin, ishte fytyra e gruas, fytyra e së cilës tregon se i nevojitet më shumë gjumë, por ai që bëri foton tregon angazhimin e tij në rritjen e fëmijës, gjë kjo e cila duhet të jetë primare për çdo çift.

Climber Avid është një baba i ri dhe ka vendosur për të ndarë një foto me një mesazh që i jep më shumë kontekst situatës. Ai luftoi me një problem të kancerit testikular që arriti ta mundë vetëm vitin e kaluar. Pasi duke u përpjekur disa herë dhe mendoi se nuk do bëhej kurrë baba, ai më në fund arriti të kishte fëmijë.

Por kjo nuk është e gjitha, ai pranoi gjithashtu përpjekjet e gruas, që e shoqëroi atë gjatë rrugës së tij të vështirë. “Ka qenë një përvojë e hidhur, e tmerrshme dhe gruaja ka kaluar një kalvar të tërë!”, është shprehur ai.

Mesazhi prekës është postuar në platformën Imgur dhe ka arritur të ketë mjaft shpërndarje dhe komente. Përfundimisht kjo histori është një mrekulli e cila tregon se dashuria për familjen duhet të jetë shembull për shumë çifte të reja.

Ky është mesazhi i plotë:

” Pasi kam arritur të fitoj betejën kundër kancerit testikular vitin e kaluar, ne kemi arritur më në fund që të kemi fëmijën tonë të parë. Një burrë i vërtetë duhet të kujdeset për fëmijën ndërsa nëna merr një sy gjumë pas lodhjes. Ajo ka kaluar një kalvar të hidhur! Pra, djema, është koha për të qenë burri i ëndrrave”, ka shkruar ai.

Share With:
Translate »
3440 Views