Archive

Libri i tij “Lepuri që do të flejë gjumë” me teknikat për t’i ndihmuar fëmijët tuaj të relaksohen dhe të flenë ka arritur majat e librave bestseller. Psikologu dhe

Fëmijët mund te flenë për orë të tëra dhe është pikërisht ky problemi se nuk mund të kuptoni sa orë duhet të flenë foshnjat.  Në krahasim me të rriturit,

Në mesin e shumë pyetjeve që bëjnë çiftet derisa gruaja është shtatzënë, është edhe ajo se “çfarë është duke bërë foshnja në bark?”. Hulumtuesit kanë arritur të zbulojnë së

Translate »