Archive

Në të vërtetë Lea ka qenë i pari fëmijë që i ka mësuar diçka Lorikut rreth kujdesit dhe dashurisë prindërore edhe pse ajo është motra e tij. Futbollisti

Supermodelja Irina Shayk duket se është shumë fanatike sa i përket jetës private. Ajo është bërë nënë e një vajze që e ka quajtur Lea, para disa javësh në

Translate »