Archive

London po rritet dita-ditës dhe babi Ledioni ndan me ne copëza nga ditët e tij me të birin. Sot, ai ka treguar momenti nga dushi i Londonit në

Ledioni ka treguar se ndondëse i ri në moshë, është shumë i përkushtuar. Fundjavën sidomos e shpenzon gjithmonë me familjen. Mami Sara ka postuar këtë video kaq të ëmbël,

Translate »