Archive

Para pak ditësh, gazetari, kryeredaktori, skenaristi dhe themeluesi i Revistës Who, të gjitha këto të përmbledhura në një person të vetëm, festoi 25-vjetorin. Bëhet fjalë për Eraldo Rexhon,

Translate »