Archive

Ka shumë gra të cilat dëshirojnë t’i japin gji bebes, por nuk kanë mundësi. Disa sosh nuk kanë qumësht të mjaftueshëm, mendojnë se bebes qumështi nuk i bën

Edhe pse ndonjëherë nuk duket kështu, adoleshentët i duan prindërit e tyre. Thellë në vete dëshirojnë me ta të pajtohen dhe të kenë një marrëdhënie në të cilën

Nganjëherë, pa qëllim të keq dhe pa dijeninë e tyre prindërit rrisin fëmijët në mënyrën e gabuar.  Psikologia klinike, Ma. Lourdes “Honey” Carandang shpjegon se janë katër shembuj përmes të

Senatorja  Larissa Waters ka ushqyer vajzën e saj 2 muajshe në Parlament, dhe fotot e saj po bëjnë xhiron në rrjetet sociale. Waters njëkohësisht nënkryetare e Partisë së të

Studiuesit e universitetit RMIT në Melburn kanë dalë në përfundimin se studentët që luajnë lojëra “online” çdo ditë kanë nota më të mira në provime si përshembull një performancë

Translate »