Archive

Dalja e dhëmbëve është një jubile i veçantë në zhvillimin e foshnjës tuaj. Kujtimet për buzëqeshjen e parë me dhëmbë do të qëndrojnë gjallë përgjithmonë.  Disa foshnja nuk kanë

Lajmi më i gëzuar dhe më emocionues që mund të merrni ndonjëherë është se jeni shtatzënë. Kohë më parë, konfirmimi i një shtatzënie nuk ishte aq i thjeshtë, sa

Translate »