Archive

Kur fëmija juaj fillon të hajë ushqim të fortë, ai po futet në një botë krejt të re të shijeve dhe erërave. Por cilat janë kafshatat që me

Si nje nene e re, nje nga gjerat me te mira qe mund te beni per veten dhe per bebin eshte te ushqeheni shendetshem. Edhe ne se jeni ne

Djemtë adoleshentë kanë nevojë për 2200 deri në 3200 kalori në ditë, ndërsa një vajzë adoleshente ka nevojë për 1800 deri në 2400 kalori në ditë. Ndoshta adoleshenti

Translate »