Thirrje urgjente/ 19-vjeçari shqiptar: Kam dhe dy muaj jetë, ju lutem më ndihmoni

19 vjeçari Elian Qama, vuan nga një sëmundje e r.ëndë dhe e rrallë njëkohëshisht dhe ka nevojë për ndihmën e të gjithëve ne për t’ju nënshtruar një ndërhyrjeje kirurgjikale, vendimtare për jetën e tij. I riu nga Berati ndodhet në Belgjikë, ku i kanë dhënë një fije shprese për jetën pasi në spitalet shqiptare nuk ka asnjë zgjidhje e as mundësi për ndërhyrje sepse është tepër e ndërlikuar. Të afërmit e Elianit i janë drejtuar redaksisë së newsbomb.al, duke kërkuar ndihmë që rasti i 19 vjeçarit të publikohet dhe shqiptarët të sensibilizohen për të, pasi doktorët në Belgjikë i kanë thënë se ka vetëm dy muaj jetë dhe duhet të kryejë urgjentisht operacionin. Por duke mos qenë i siguruar, 19 vjeçari duhet t’i mbulojë vetë të gjitha shpenzimet për operacionin, i cili kushton mbi 200 mijë euro.

Ndaj familja ka hapur dhe një donacion në “GofoundMe” ku të gjithë ata që kanë mudësi mund të kontribuojnë për t’i shpë.tuar jetën 19 vjeçarit nga Berati, Elian Qama.
Elian Qama – Linku në për të kontribuar në -> “GoFoundMe”.

Por cila është sëmundja nga e cila vuan 19 vjeçari?

Apeli i 19-vjeçarit: Pershendetje, quhem Elian, jam 19 vjeç dhe vuaj nga një sëmundje e rëndë dhe e rallë që quhet chordome cervical (është një tumor shume i rrallë dhe shumë agresiv që me ka bllokuar ozofagun dhe me pengon të ushqehem normalisht. Ky lloj tumori rrzikon të më marrë jetën duke më bllokuar frymëmarrjen. Jam shqiptar, por në vendin tim nuk ka asnjë zgjidhje për mua, atje jam i dënuar të humb jeten nga kjo sëmundje e rrallë.

Këtu në Belgjikë, një ndërhyrje kirurgjikale e shoqëruar me radioterapi do të më jepte mundësinë ti mbi.jetoja kësaj së.mundjeje. Por, duke mos qenë i siguruar me dokumente dhe kartë shëndetësore, unë dhe familja ime duhet të paguajmë gjithë faturat që janë tepër të kushtueshme . Për këtë arsye ne kemi nevojë për solidaritetin tuaj. Ndihma juaj më është shumë e vyer.
Për të gjithë ata që duan të kontribuojnë financiarisht në mbledhjen e fondeve për të ndihmuar 19-vjeçarin:

Numri i llogarisë: BE79 1030 6386 1333
Për derdhjen e parave nga jashtë shtetit, duhet edhe ky kod: BIC NICABEBB

Share With:168 Views