Thyhet rekordi Guinness, 11-vjeçari gjen dhjetëra shtete në një minutë

Një 11-vjeçar nga Pakistani vendosi një rekord të ri në Librin Guiness pasi fitoi një një kompeticion ndërkombëtar.

Aima’az Ali Abro arriti të identifikonte pjesën më të madhe të shteteve të vendosura në një hartë të skicuar. Këtë e bëri vetëm në 1 minutë.

Numri i vendeve të identifikuar nga harta e skicuar në 1 minutë është 57 dhe u arrit nga Aima’az Ali Abro nga Karachi, Pakistan. Kjo ndodhi më 8 tetor 2019″, njoftoi faqja zyrtare në internet e Guinness World.

Ali i la të gjithë pa fjalë me aftësitë e tij të jashtëzakonshme. Pasi vendosi një rekord Guiness, 11-vjeçari po synon për një cmim Nobel.

Share With:197 Views