Tuna nuk është edhe aq në formë pas lindjes, shikoni përmasat e vërteta…

Tre muaj më parë Tuna solli në jetë fëmijën e saj të parë, Tianin. Fotot e saj me Tianin dhe Patrisin, Tuna nuk i ka kursyer por foto sesi duket trupi i saj pas shtatzënisë, këngëtarja është kujdesur mos na tregojë. Megjithatë prej disa ditësh ajo i është bashkangjitur grupit të alpinistëve “Gërmia 555” duke vrapuar me ta për të hequr kilogramët e tepërt të cilët janë ende te dukshëm tek këngëtarja seksi. POr nuk duhet të harrojmë faktin se Tian është vetem 3 muajsh dhe Tuna është plotësisht e justifikuar.

Share With:
Translate »
2096 Views