Uji i bamjeve, fantastik për gratë shtatzëna dhe ato që po tentojnë për një fëmijë

Mënyra më e shëndetshme për të marrë folatet në mënyrë natyrale gjatë shtatëzanisë, është nëpërmjet ujit të bamjeve (okra).
Jo vetëm kaq, por nëse jeni shtatëzënë hipertensive ose me nivel të lartë sheqeri më gjak apo dhe anemike, kjo recetë është fantastike!
Disa fije bamje, lihen në një gotë me ujë tërë natën dhe pihet uji i tyre esëll në mëngjes.
Uji i bamjeve është fantastik gjithashtu për procesin e ovulacionit dhe rritjen e libidos

Share With:
Translate »
37 Views