Urimi më i bukur i festave vjen nga e ëma 93-vjeçare e motrave Libohova (video)

Sot, sheh kudo foto me flamur, por papritur mes tyre sheh një postim të Eranda Libohovës.

Është një zonjë e ulur pranë zjarrit dhe postimi është po aq patriotik sesa ata me flamur. Zonja reciton një vjershë patriotike, shumë e saktë në vargje dhe intonacion, por nuk është vetëm kaq.

Zonja me flokë të bardhë është mamaja e Eranda dhe Irma Libohovës. Plot 93 vjeçe, siç zbulon Eranda, vajza e saj e vogël. Megjithatë në formë shumë të mirë.

Energjia dhe talenti përfundimisht janë pjesë e familjes nga njohim vetëm dy vajzat.

Share With:676 Views