Vajza i nënshtrohet një operacioni, çast që bën Blerinën të reflektojë

Është me të vërtetë e çuditshme sesi janë pikërisht momentet e vështira ato që i lidhin njerëzit edhe më shumë, sidomos fëmijët. Ana, vajza e dietologes Blerina Bombaj Troci është operuar dhe i vëllai i ka qëndruar te koka, i trishtuar. Ta mendosh që të njëjtët fëmijë kushedi se sa herë e mërzisin mamin në shtëpi sepse zihen. Ashtu si të gjithë vëllezërit dhe motrat.
“Kur të vegjëlit duhet të bëhen trima. Një apandesit akut e bëri Anën më të fortë dhe Dinin më të dhembshur”, shkroi Blerina.

Çdo e keqe e ka dhe ndonjë të mirë. 

Share With:
Translate »
896 Views