Vajzat e rritura pa baba- sa të forta aq edhe të dashura

Lidhja mes babait dhe vajzës është e veçantë. Vetë përpara saj një burrë mund të përulet dhe të ndihet i dobët dhe sa i përket kërkesave baballarët janë të parët që ja u plotësojnë vajzave të tyre. Nga vajzat ata shihen si mashkulli më i fortë, ideal dhe me vyrtyte të mëdha. Ndaj vajzave që u ka munguar babai u ka munguar si fillim modeli i mashkullit ideal, mbeshtetja e një njeriu të fortë në famijlen e tyre.

Vajzat e rritura pa baba, karakterizohen nga ambicia dhe krenaria. Lidhja baba vajzë është enigmatike, që në fëmijēri ai është heroi i tyre. Tē rritura pa baba vajzat e shohin këtë dobësi të tyren ndaj dhe përpiqen të jenë të forta, të ecin në jetën e tyre duke menduar gjithmonë se çfarë do të thoshte babai i tyre për çdo hap që hedhin ne jetë. Me shumë vullnet për të ecur përpara dhe tepër të përkushtuara për familjet e tyre të ardhshme.

Një këshillë; Nëse në krahu tuaj keni një vajzë apo grua tē tillë jeni me shumë fat per dhembsurin që ajo ka ndaj jush, jepini asaj mbështetje dhe vlerësime të mëdha për të zëvendësuar paksa edhe mbështetjen qe nuk e kishte nga babai i saj.

Share With:
Translate »
571 Views