Veçse në mendje dhe këngë, Zanfina kujtimin e mamit e mban dhe në qafë

Është mjaft aktive në rrjetet sociale, duke njoftuar ndjekësit e shumtë për çdo hap që bën. Treshja e motrave më të përfolura të estradës, e përjetoi shumë rëndë vdekjen e së ëmës, me të cilën ishte shumë e lidhur. Madje, ajo i kushtoi edhe këngë dhe e përkujton çdo muaj duke shprehur thellë mungesën e saj. Lidhshmërinë e saj me të e treguan shumë fotografi, e së fundmi edhe zinxhiri në të cilin shkruan “mom” , shkruan Kosovarja. Vërtetë se askush s’mund ta zëvendësojë mungesën e saj në jetën e Zanfinës, por gjithsesi, kujtimet jetojnë gjithmonë.

 

Share With:
Translate »
830 Views