Vetëm një muaj pas lindjes, rikthehet Ilva në top formë

Ilva Tare meriton plotësisht titullin heroina e televizioneve shqiptare. Ajo lindi tonasin, djalin e saj të dytë direkt pas transmetimit maratonë në 10-vjetorin e Ora Neës. Ndërsa sontë, atëherë kur më pak e prisnim dhe i biri sapo ka mbushur një muaj, Ilva rikthehet në emisionin e saj të përjavshëm “Tonight”. Ajo që na bëri më shumë përshtyje në gjithë këtë histori, është forma trupore e shkëlqyer dhe look-u i gazetarës që është gjithmonë në “in”, edhe pse tashmë mban emrin nënë për herë të dytë. /Kids’Time/

Share With:
Translate »
683 Views