VIP-at që kanë binjakë

Mariah Carey dhe Nick Cannon

Julia Roberts dhe Danny Moder

Sarah Jessica Parker dhe Matthew Broderick

 Celine Dion dhe René Angélil

Angelina Jolie dhe Brad Pitt

Zoe Saldana and Marco Perego

Beyonce dhe Jay Z

Share With:
Translate »
1062 Views