Vogëlushi 5-vjeçar vishet si heroi i preferuar për tu kujdesur për macen e humbur

Djali është pesë vjeç. Ai shkon për të ndihmuar macen e pastrehë në shtëpinë e hallës së tij Kris. Kris ka shpëtuar një mace nga një strehimore, të cilës i ka vendosur emra të ndryshëm.

Një ditë, ajo mori një macok të ri, Bug, i cili thjesht nuk donte të bashkëpunonte kur vinte vaksinimi dhe steriliteti. Ata bënë gjithçka … derisa vunë re se Shoni kishte krijuar një lidhje të menjëhershme me një mace. Djali përkujdeset për të çdo ditë, e kështu kalonte një pjesë të kohës, ndaj ata vendosen ta marrin ne shtëpi.

Share With:
Translate »
691 Views