Vrasja që tronditi Italinë, 29-vjeçarja shtatzënë u qëllua 37 herë me thikë nga i dashuri i saj

Giulia Tramontano u qëllua për vdekje me 37 plagë me thikë, dy prej të cilave fatale në qafë.

Kjo u zbulua nga autopsia e kryer në trupin e gruas së vrarë, në muajin e shtatë të shtatzënisë, në Senago nga i dashuri i saj Alessandro Impagnatiello. Një ngjarje e cila tronditi opinionin publik në Itali.

Nga analizat rezultoi gjithashtu se 29-vjeçarja nuk ka tentuar të mbrohet. Plagët me thikë ishin thuajse të gjitha në pjesën e sipërme të trupit, duke përfshirë edhe fytyrën, dhe njëra e ka prekur në mushkëri, ndërkohë që nuk ka shenja të plagëve me thikë në stomak.

Vrasja që tronditi Italinë, 29-vjeçarja shtatzënë u qëllua 37 herë me thikë nga i dashuri i saj

Share With:
Translate »
74 Views