Xhensila dhe Ajka, si të visheni njëlloj me vajzën e vogël pa e tepruar

Xhensila Myrtezaj ka publikuar më shumë foto se kurrë me vajzën e saj ditët e fundit. E vogla mbushi 3 vjeç pak ditë më parë dhe bashkë me prindërit është ende në ‘Disneyland’. Çdo ditë po shohim pak sekuenca nga dita e saj mes lojrave në Paris, ama një detaj nuk na shpëtoi. Në çdo foto të Xhensilës me vajzën, ato janë të veshura njësoj dhe duken kaq bukur. Trendi i të veshurit njësoj nënë e bijë ka qenë përherë shumë i pëlqyer, ama Xhensila dhe ajka po ju japin një guidë të shkurtër si ta bëni pa e tepruar.

Share With:
Translate »
134 Views