Xhinset e mamit mund t’i veshësh edhe në punë, ja 15 modelet që të frymëzojnë

Kush tha që xhinset nuk vishen në punë? Kodi i veshjes së zyrës? Nëse je në një punë e cila të jep hapësirë për të qenë krijuese, me siguri ka hapësirë edhe për të veshur xhinse, madje edhe ato modele, pas të cilave janë dashuruar vajzat e njohura të modës.

Në këto kombinime, mund të gjesh me shumicë stile dhe modele që të japin mundësi të vishesh në zyrë. Për të stiluar xhinset e mamit ka shumë mënyra (sidomos nëse punon në një fushë krijuese). Nëse je akoma në dilemë për të veshur një ditë të javës xhinset në punë, atëherë shiko një herë këto kombinime dhe mendohu përsëri.

Me xhaketë, me këmishë, me këpucë elegante ose edhe të sheshta, pamja që të japin xhinset me detajet e zyrës do të jetë gjithmonë casual dhe cool.


/Revista Class

Share With:
Translate »
678 Views