Zbulohet lidhja e veçantë e Robert Ndrenikës dhe Rozana Radit

Këngëtarja e njohur Rozana Rada i ka dedikuar fjalë të ndjera një prej miqve më të mirë të babait të saj dhe njëkohësisht këshilluesit më të mirë.

“Një nga miqtë më të mirë të babait tim. Dikur më këshillonte ndërsa sot më shtrëngon dorën Xhaxhi Berti vazhdoj ta thërras ende. Unë për të do të mbetem gjithmonë e vogla e Nandit.’ shkruan këngëtarja në një prej postimeve te saj.

‘Artistet e mëdhenj kane një buzëqeshje që kur i shikon ta ndryshojnë ditën”, vijon Rozana me dedikimin kushtuar aktorit te madh të skenës, Robert Ndrenika.

Share With:
Translate »
741 Views