10 fakte interesante rreth të lindurve në muajin shkurt

Bebet e lindura në muajin shkurt rriten për të qenë njerëz kreativë dhe aventurierë. Profesioni që do i përshtatej mësë miri do të ishte çdo gjë që lidhej me artin! Këta njerëz nuk mund t’i mbyllësh dot në një zyrë, pasi e kanë të pamundur të përqëndrohen apo të kryejnë ndonjë punë.
I përkasin shenjave ujor dhe peshq, karakteristikat e të cilave janë tejet të ngjashme. Destinacioni ideal i të lindurve deri më datën 18 shkurt nën shenjën e ujorit, është Japonia. Përvoja në këtë vend duket se do i përmbushë ata. Ndërkohë peshqit duan një vend të ngrohtë, me ushqim të mirë e njerëz miqësorë.
Lulja e njerëzve të lindur në muajin shkurt është manushaqja dhe trëndafili. Sipas studimeve, nëse lindni në muajin e dytë të vitit keni më shumë gjasa për t’u bërë njerëz të famshëm.
Është imagjinata juaj dhe niveli i lartë i kreativitetit që ju dallon nga të tjerët.
Guri i tyre është amethyst dhe ka një ngjyrë vjollcë karakteristike! Ky gru emeton energji pozitive që lidhet me paqen, qëndrueshmërinë dhe kurajon.
Janë njerëzit që vuajnë më pak nga problemet që prekin shëndetin mendor, por priren të vuajnë nga problemet me gjumin. Burimi:GoodHouseKeeping

Share With:
Translate »
1018 Views