10 herët kur Kate Middleton është veshur si vjehrra e saj Lady Diana

Si bashkëshortja e Mbretit të Ardhshëm të Anglisë, Dukesha e Cambridge është frymëzuar shpeshherë nga mamaja e të shoqit, Diana, Princesha e Wales.

Sot po ju tregojmë 10 herë që Kate u vesh si Diana:

Diana gjatë provave të dasmës së saj në 1981 dhe Kate në vizitën në memorialin e Princeshës për 20 vjetorin e vdekjes së saj

Diana në Jasper Conran gjatë një vizite në Kanada në qershor të 1983. Kate duke vizituar Bacon’s College në korrik të 2012.

Diana gjatë një vizite në Isle of Wight në maj 1985. Kate në pagëzimin e Princeshës Charlotte në korrik 2015.

Princesha në 1988. Dukesha në 2011.

1996, Princesha e Wales e veshur me Versace në një darkë në Chicago. 2011, Dukesha e Cambridge feston ditën e Kanadasë në një fustan Issa.

Diana në Siçili gjatë turit mbretëror të Italisë në 1985. Kate në një festë në Pallatin Mbretëror në maj 2012.

Tetor 1985, Diana në Melbourne. Maj 2012, Kate në Royal Albert Hall.

Darkë në Ambasadën Gjermane në Londër, Diana 1986. Darkë gjatë turit Diamond Jubilee, Kate 2012.

Diana, prill 1987. Kate, nëntor 2014.

Princesha e Wales viziton Westminster në qershor 1990. Kate viziton qendrën Stephen Lawrence në Londër në mars 2015.

Share With:
Translate »
1128 Views