Babai i 3 vajzave të dhunuara sulmon mjekun në sallën e gjyqit

Babai i tri vajzave të abuzuar seksualisht nga Larry Nassar është përpjekur të sulmojë ish-mjekun e ekipit gjimnastikor të SHBA gjatë seancës së tij të dënimit në një gjykatë në Michigan.

Dy nga vajzat e Randall Margraves sapo kishin dhënë dëshmi të premten në mëngjes, kur Margraves i kërkoi gjykatësit Janice Cunningham të qëndronte pak me mjekun e mëparshëm.

“Unë do t’ju kërkoj si pjesë e dënimit për të më dhënë pesë minuta në një dhomë të mbyllur me këtë demon,” tha Margraves.

Kur gjyqtari nuk pranoi, Margraves tundi kokën në drejtim të Nassar dhe e quajti atë “bir i një kurve”. Ndërsa disa në sallën e gjyqit qeshën, gjykatësi paralajmëroi Margraves për gjuhën e tij. Ai më pas u drejtua për të sulmuar mjekun.

Policët ndërhynë me shpejtësi duke hedhur Margraves në tokë. Nassar më pas u çua nga dhoma, ndërsa të qara u dëgjuan në sallën e gjyqit.

Ndërsa policët hoqën Margraves, ai vazhdimisht kërkoi “një minutë!” Dhe pyeti: “Po sikur kjo t’ju ndodhte juve?”

Nassar është dënuar tashmë deri në 175 vjet burg në një dëgjim të veçantë javën e kaluar dhe në 60 vjet për mbajtjen e imazheve të abuzimit të fëmijëve në vitin 2017. Dëgjimi i kësaj jave u përqendrua në sjelljen e Nassar në klubin gjimnastikor Twistars në Miçigan.

Deri më tani, më shumë se 30 viktima kanë dhënë deklarata. Gjatë seancës që përfundoi javën e kaluar, më shumë se 150 vajza dhe gra dolën përpara për të thënë se Nassar i keqtrajtoi ato nën maskën e trajtimit mjekësor.

Share With:
Translate »
674 Views