10 momentet e ëmbla të Kate Middleton në rolin e mamasë

Edhe pse jemi duke folur për bashkëshorten e një princi, edhe Kate Middleton ka momentet e saj të mëmësisë, që sigurisht nuk mund ti shpetojnë syrit kurioz të njerëzve që e rrethojne… Me një kujdes prej nëne të devotshme, në fotot e mëposhtme kemi ilustruar 10 momentet e Dukeshës me fëmijët e saj…

1

Kur i duhej të mbante qetësine e fëmijëve në dasmën e motrës së saj.

2

Momenti kur Dukesha gjen mënyrën e duhur për të tërhequr vëmendjen e vajzës në një ditë në kishë.

3

Kur Dukeshës i duhet të ndihmojë vajzën e saj për të veshur bluzën.

4

Kur humb qetësinë dhe duhet të qortojnë djalin më të rritur.

5

Kur duhet të qetësojë djalin ndërkohë që është duke qarë.

6

Kur shëtit me karrocë me vajzën e saj të vogël.

7

Kur duhet të vrapojë për të kapur princ Xhorxhin në publik.

8

Momenti kur duhet të mbajë princin e vogël në krahë.

9

Kur kupton që fëmijët e vegjël duan të fusin çdo gjë në gojë.

10

Kur djali i vogël tërheq flokët e saj dhe ajo s’mund të bëjë asgjë në lidhje më këtë.

Share With:
Translate »
839 Views