10 vjet shtet! Roberti dhe Nora urojnë me fotografinë më të bukur të Renee

Kosova sot po feston. Në dekadën e parë të shtetit, janë organizuar shumë aktivitete kulturore-artistike.  Padyshim, që festën më të bukur e bëjnë edhe urimet që vijnë anë e kënd botës, me fjalët më të përzgjedhura. Këngëtari dhe muzicienti, Robert Berisha ka zgjedhur ta urojë festën me një imazh të vajzës, Renee, kurse njësoj ka vepruar edhe Nora duke shkruar fjalët “#kosova10???? Urime ?”. Me flamurin kuq e zi dhe me hartën e shtetit në dy faqet, vogëlushja të rrëmbente zemrën me këtë foto. “Urime Kosovė ?”, ka shkruar Roberti mbi fotografi.

Share With:
Translate »
1072 Views