1000 foto gjatë 9 muajve të shtatzanisë

Për shumicën e femrave, të bërit foto gjatë shtatzanisë nuk është një perspektivë tërheqëse, por jo për Osher Grencel, bashkëshorti i së cilës i ka bërë rreth 1000 foto përgjatë shtatzanisë së saj.

Duke pritur fëmijën e parë, Tomerit i lindi ideja të dokumentonte këtë pritje duke bërë foto ditë pas dite e pastaj duke i bashkuar në një video për të parë ndryshimin gradual të barkut të bashkëshortes.

Pasi vajza me emrin Ema erdhi në jetë, babai shpenzoi një muaj kohë për të kombinuar imazhet.

Video është shumë popullore dhe ka marrë deri tani mbi 15 milion klikime në Youtube.

 

Share With:
Translate »
2805 Views