P Diddy pozon me të gjithë fëmijët e tij me dy gra të ndryshme

P Diddy ka 6 fëmijë me 2 gra të ndryshme Quincy Brown 26-vjeç, Justin 23-vjeç, Christian 19-vjeç, Chance 11-vjeç, si edhe D’Lila dhe Jessie Combs të dyja 10-vjeç por ai rrallë herë shihet me të gjithë fëmijët së bashku.

Ditën mërkurë 47-vjeçari ka pozuar me të gjithë ata në premirën e filmit “Can’t Stop, Won’t Stop: The Bad Boy Story”, në Los Angeles. Ai dukej tepër krenar teksa rrethohej nga të gjithë fëmijët e tij.

P Diddy momentalisht është në një lidhje me Cassie, e cila ka qënë gjithashtu e pranishme në këtë premierë. Dyshja dukej me e lumtur se kurrë teksa ka pozuar për paparacët.

 
  
 

Share With:
Translate »
830 Views